Cautare

1046 de rezultate pentru "accident magheru" (2.95 secunde)
Din accident a rezultat avarierea autoturismului si vatamarea corporala grava a pietonului, care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Echipamentul complet si casca de protectie au fost cele care l-au salvat pe Marian Ionescu de la un accident tragic.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca.
Un accident asemanator, insa fara urmari tragice, a avut loc duminica seara, in jurul orei 20.00, pe bulevardul 1 Mai din Craiova. ... Politistii au stabilit ca si acest accident a fost cauzat de viteza excesiva cu care circula tanarul sofer.
Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a lui P. Daniel, N.
Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului, care a ramas internat la spital. ... de 16 ani, din Bucuresti, care traversa strada de la dreapta la stanga, privind sensul de deplasare al autoturismului Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului, care a ramas internat la spital.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui D. Alexandru de 25 ani, din Bucuresti, pasager in autoturism, care a ramas internat la spital.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care a ramas internat la spital. Conducatorii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero pentru I.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui B.Alexandrina si ranirea usoara a minorei, care de la spital au fost indrumate la domiciliu.
Trafic ingreunat in zona Pasajului Basarab din cauza unui accident auto Doua masini s-au ciocnit, luni dupa-amiaza, in apropierea Pasajului Basarab din Capitala.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto C. ... Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Antrenorul lui Sahtior sustine ca vatmanul tramvaiului care l-a lovit putea evita acest accident si chiar este de parere ca omul a provocat intentionat accidentul. ... Lucescu a fost implicat vineri intr-un accident rutier petrecut in Capitala.
Cantaretul Lino Golden a fost implicat intr-un accident grav, dupa ce ar fi intrat cu masina intr-un tramvai. Artistul a fost transportat la spital.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Fiul unui cunoscut om de afaceri din orasul gorjean Targu Jiu, care a provocat in noaptea de 22 spre 23 aprilie un accident de circulatie soldat cu doi pietoni raniti, a fost retinut pentru 24 de ore in dimineata zilei de 24 aprilie, informeaza Realitatea TV.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Primul accident a avut loc in comuna Ciuperceni, unde un barbat de 59 de ani, in timp ce conducea un moped, pe DJ 673 A - Stramba Vulcan, a patruns pe DN 67 fara a acorda prioritate de trecere unui autotren, la volanul caruia de un alt gorjean, de 45 ani, din comuna Crasna.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
google-analytics.com